FC Skitliv – KFUM 2-3

Premiären började med en uddamålsförlust i sann skitlivs anda. Första halvlek var lite trevande med sållet Hans i mål som gjorde att vi avslutade första halvlek med ett 0-2 underläge. Farligaste chansen för Skitliv var ett skott i stolpen.

KFUM började fjolla runt med bollen i andra halvlek och skitlivskrigarna tog tag i taktpinnen och började dumpa långbollar, om det var taktik eller för att hela laget grät på sidlinjen låter jag vara osagt. Vi kan i alla fall konstatera att folk har skött sin konditionsträning under försäsongen.

I andra halvlek uppstår en inspark vid sidlinjen, Derstinho aka Ronaldo dumpar in på mål där tanken Trones står och hämtar andan och nickskarvar in reduceringen till 1-2. Eufori uppstår på läktaren där de 5 icke betalande åskådarna jublade i kapp FC Skitlivs första tävlingsmål i historien.

Efter reduceringsmålet så, det är väl synd att säga att vi tar över spelet, men vi dumpade fler långbollar och ännu en inspark vid sidlinjen resulterar senare i att Rödin serverar Jazzan som lyckas på ett mirakulöst sätt toffla in kvitteringen. Eufori uppstår än en gång på läktaren!

Kvitteringen innebar att vi började tro att vi kunde ta vår första vinst och flyttade upp trupperna vilket innebar att vi var svaga för kontringar och Trones, smidighetsministern lyckades slänga sig och täcka ett skott som var på väg in i mål. Sekunden senare skyfflar vi tyvärr in ett självmål vilket innbar en 2-3 förlust i premiären.

Stora skrällen måste ju vara att vi inte drog på oss något kort!

Plus till alla skitlivskrigare, förutom Hans då, som inte gav sig utan kämpade på in i det sista. Det här bådar gott inför framtiden! Nästan så jag vill lova att vi spelar i Allsvenskan inom 7-8 år.

Laguppställning

Målvakt
Hans

Backar
Sonny, Jernbinhosa, Wanke

Mittfält
Runnvik, Ivan, Kilström, Hedlind, Dersten, Rödin

Forward
Trones, Jazzan

Målskyttar

1-2 Trones, assisterad av Dersten
2-2 Jazzan, assisterad av Rödin

Leave a Reply