Preview: Unatletico – FC Skitliv

Finaldags. Två raka torsk mot Unatletico och en upphämtning av rang mot Green zone räckte för att ta oss hit. Som regerande mästare.

Är det skrivet i stjärnorna att vi tar hem det i år igen? Tveksamt. Skadeläget är prekärt efter en lång tuff säsong och det ser just nu ut i skrivande stund att Unatletico har stor chans att jogga hem det här tämligen enkelt.

Men vi mår bra av att vara underdogs. Inte för att vi ofta är något annat förmodar jag men Unatleticos spel kan passa oss fotbollsmördare.

Vi är som sagt tillbaka på Korpvallen vilket är oerhört skönt. En final på Dalavallen hade resulterat i århundradets rövkörning. Helt garanterat. Nu har vi ändå en chans, oavsett hur liten den än må vara.

Nej, skämt åsido. Inte kommer vårt talangfulla lag kötta oändliga långbollar. Nej, nej, nej. Bollen spelas på mattan. Tiki-taka hit och tiki-taka dit. Derstinho kommer överstega bort Unatletico-spelare så dom ramlar ner i skitdammen på Reningsverket medans Gianfranco bländar dom med sitt nyfriserade och imponerande skägg. Efterblivan kommer förvirrat dricka folköl när Monstret sätter skräck i alla på plan, inklusive medspelare. Snygg-Johan förför alla pojkstackare med sitt Sensodyne-smile och Lorenzo Lamas-hår när Quisling kommer vaggandes med hängbuken i högsta hugg längs kanten. Lowe swishar förbi alla med enormt ungdomlig swag här som tvärs.

Fulländad taktik.

Det kommer bli magiskt. FC Skitliv-style.

Sista matchen för säsongen! Missa inte detta!

Avspark kl 18.00.

Preliminär trupp;
Quisling, Gianfranco, Efterblivan, Snygg-Johan, Lowe, Monstret och Derstinho.