Preview: Unatletico – FC Skitliv

Lever vi? Knappt skulle jag säga – men nu står vi här – redo för den nionde säsongen! På något mirakulöst sätt så blev vi mästare förra året och vi levde länge under villfarelsen att vi skulle bli mästare i kavaj (wifebeater) i år igen då det länge såg ut att vara endast FC Skitliv anmälda till årets säsong.

Men såhär på det berömda rövskägget så dök det upp två lag och förstörde den chansen. Tack för det.

Motståndet står Unatletico för och vi vet ju alla vilka dom är. Unga, förhoppningsvis bakfulla och snabba. Vi är väl i stort sett samma förutom att vi inte längre är varken unga eller någonsin har varit snabba. Det ska även dagen till ära bli så där olidligt jävla varmt precis när matchen går av stapeln.

Vi är i bedrövlig form utan tvekan så ni borde absolut vallfärda till Korpvallen idag kl 13 för att bevittna denna tragiska saga som aldrig verkar ha ett slut.

Väl mött!

Preliminär trupp:
Quisling, Jernbinho, Fulton, Snygg-Johan, Monstret, Efterblivan, Chippen 2, Carlsson