Preview: Green zone – FC Skitliv

Då var det dags igen. Vi möter ett helt nytt lag i Korpen och det enda vi vet är att de förlorade mot Unatletico med 3-2 i deras enda match hittills. Förhandsrapporten säger att dom är MINST två startsjuor och alldeles för unga och vältränade.

FC Skitliv har knappt skrapat ihop en funktionell startsjua till kvällens batalj som än en gång flyttats. Nu tillbaka till Korpvallen.

Kan Unatleticos 99% bollinnehav mot publikfavoriterna FC Skitliv ha något med saken att göra? Mycket möjligt, vi tackar dock för förtroendet att spela på Korpvallen igen där slumpen avgör som man ska få bollen på foten, pungen eller ansiktet istället för det snabbspelade konstgräset som inte gjorde någon en tjänst i Skitlivet.

Liten trupp som vanligt då vi skött träningen exemplariskt och vill inte störa momentumet vi har i matcherna med onödiga skiften. En och annan boll kommer därför garanterat att produktplaceras i därför avsett kärr för att hålla siffrorna nere och bejaka den lilla tid för återhämtning vi kommer få.

Avspark 19.30.

Vi kommer även att spela imorgon kl 20.00. Även då mot Greenzone.

Preliminär trupp;
Monstret, Gianfranco, Quisling, Jernbinho, Tegera A, Efterblivan och Snygg-Johan.