Preview: FC Skitliv – Unatletico

Ny vecka, nya möjligheter att misslyckas. Unatletico spöade oss, bakfulla med 1-0 senast och de vann även sin match mot Green zone tidigare och har således guldvittring redan i den tredje matchen. Vinst här så tar de hem den här betydelselösa säsongen.

Nytt för dagen är att pga den annalkande anstormningen av fans så har Korpvallen bedömts vara undermålig och alla matcher flyttas till Dalavallen framöver.

Hårt konstgräs. Passar vårt tiki-taka spel blandat med fartfyllda räder exemplariskt…

Vi i FC Skitliv vill gärna slå ett slag för vårt nya koncept i och med flytten till Dalavallen. Vill ni ha en autentisk upplevelse av landstigningen vid Normandie så kan vi hjärtligt rekommendera att ta era motordrivna fordon och köra dessa utanför Dalavallen ikväll mellan 19.30 och 20.30. Allt deltagande sker givetvis på egen risk.

Trupp mässigt har vi skrapat ihop det bästa vi har – och det kan väl diskuteras huruvida det är bra eller dåligt men det är dessa fagra gentlemän som skall besudla Dalavallen i jakt på att skjuta upp Unatleticos ligaseger.

Avspark 19.30 på DALAVALLEN alltså.

Preliminär trupp;
Gianfranco, Monstret, Quisling, Jernbinho, Derstinho, Chippen 2, Fulton, Snygg-Johan och Carlsson.