FC Skitliv – Unatletico 1-3

Konstgräs, orkanvindar, sneregn. Allt man kunde önska sig när man ska sparka en boll proffesionellt.

Trots att styrelsen var mäkta orolig över att hälften av laget skulle åka till den sedvanliga Korpvallen istället för den nya arenan Dalavallen så chockade alla med att inte bara hitta dit utan även att komma i tid.

Uppvärmningen baserades på en cirkel där de ändlösa talangerna försökte bolla till två. Jernbinho får en snedträff och jagar ikapp bollen som studsar hej vilt och möter den med en magisk helvolley som garanterat var på väg att klippa en Tesla på motorvägen. Som tur är så stod Gianfranco 30 cm bort och stoppade volleyn att flyga ut ur arenan förtjänstfullt med hela sitt fagra anlete.

Inte nog med att det var konstgräs så var planen även 400 m längre än Korpvallen vilket inte bådade gott inför framtiden.

Unatletico som vann sist verkade inte ha några planer på att förlora idag heller utan satte hög press på svagbegåvade skitlivare som inte hade några problem att ge bort bollen i tid och otid. Monstret fick slita ont med det tafatta försvaret i första halvlek och räddade FC Skitliv från en regelrätt överkörning.

Unatletico som har helt fel namn springer oss sönder och samman och 1-0 kommer på en kontring. 2-0 kommer tätt därefter.

Precis där vi ville ha dom. Taktiskt fulländat från FC Skitliv. Unatletico försöker spela mer hypat då de underskattar oss genom att spela ut oss utan att lyckas stänga matchen. I stället får Chippen 2 en inspark på vänsterkanten som han tofflar in i mitten och en Unatletico-spelare får feeling och skarvar in den i egen bur till en 2-1 reducering.

Enkelt.

Motståndarna fortsätter att underskatta oss och likt bukkake-SM så kommer dom våg efter våg mot de stackars oskyldiga försvararna som inte kan försvara sig utan bara står där och tacksamt tar emot. Monstret spottar och stretar emot och fortsätter hålla siffrorna nere.

Halvtid 2-1.

Andra halvlek fortsätter i samma anda med Unatletico och låter inte FC Skitliv ta sig över egna planhalvan och om de väl gjorde det så blev vi snabbt avväpnade och ännu en kontring mot stackars Mats som freda sig.

FC Skitliv skapar inte en enda farlighet under hela andra halvlek och Unatletico kan bomba in 3-1 i slutminuterna av matchen.

Tungjobbat. Det lär inte bli bättre kommande matcher.

Målskytt:
Självmål