Preview: Unatletico – FC Skitliv

Nu ska allt avgöras. FC Skitlivet är fortfarande i förarsätet för att ta ett historiskt guld i kamp mot korpenjättarna Liljan.

Liljan och Unatletico som har en hängmatch på oss kommer att spela den innan vår match vilket kan stjälpa eller hjälpa oss i kampen om guldet. Som det står sig nu så har vi 8 plusmål på Liljan som har en match mindre spelade så vi hoppas Unatletico kan ge dom en rejäl match och sen vara slutkörda till vår match. Nu är ju dom så unga och oförstörda så det lär väl tyvärr inte hända men man måste ju få ha drömmar.

Monster-Mats missade den obligatoriska morgonträningen imorse och får ej spela av disciplinära skäl vilket gör att det norska hängbuksvinet Quisling förpassas in i den rektangulära buren.

På förhand så har vi mindre trupp än sist vilket kommer vara behövligt då den samlade intelligensen i laget inte kan hantera en sådan komplex social konstruktion som att prata med varandra och finner det bättre att inte byta så ofta.

Unatletico som vann sist mot FC INTEPK kommer säkerligen revanschsugna efter att vi nollat dem sist men vi är försiktigt förhoppningsfulla att vi även kommer sugna.

Oavsett – det kan gå på skit, det kan eventuellt inte gå på skit. Livet.

Avspark lite senare än vanligt idag och vi kör full fart från 18.50 idag.

Preliminär trupp;
Quisling, Gianfranco, Hasselbaink, Chippen 2, Lord Friendzone, Jernbinho, Efterblivan, Fulton, Snygg-Johan och Tegera A.