Preview: Liljan – FC Skitliv

Så är dagen kommen. FC Skitliv kan, med en vinst, bli korade till mästare. Högst surrealistiskt.

Det är inte bara våra fans som har hybris just nu utan även hela spelartruppen. Ingen vill missa detta historiska ögonblick som potentiellt kan inträffa. Det betyder att vi kommer komma till match med en spelartrupp som faktiskt innebär att vi har avbytare och som i sin tur kommer betyda att vi kommer förlora då det garanterat kommer bli en hönsgård av alltihop.

Det ryktas att Korpvallen kanske är lite långhårig vilket troligtvis gynnar Skitlivet bäst med den patenterade tjongfotbollen som fungerat lika bra som att skära smör med varm kniv under säsongen. Är den däremot nyfriserad kan det bli desto värre då den största delen träning som utövats under säsongsuppehållet är idel orientering bland krogarna i centrum – där det inmundigats allt annat än sportdryck.

Sist vi möttes vann Skitlivet med 4-1 så det är garanterat ett revanschsuget Liljan som kommer till match ikväll.

Det kommer bli varmt, det kommer bli olidligt, det kommer bli kaos. Men glöm inte barn – det är aldrig för sent att ge upp.

Klockan 18.30 smäller det på Korpvallen. Missa inte det!

Preliminär laguppställning;
Monster-Mats, Orale, Lord Friendzone, Hasselbaink, Gianfranco, Af Öring, Quisling, Chippen 2, Andersson, Derstinho, Snygg-Johan, Fulton, Efterblivan