Preview: FC Skitliv – Unatlétlico FC

Då var det måndag igen. Unatlétlico FC står på schemat som spelat en match än så länge i år när de mötte FC INTEPK i en drabbning som slutade 4-4.

FC Skitliv stod själv för en heroisk insats sist mot Liljan där man på något sätt lyckades vinna med hela 4-1. Men det var då det.

Unatlétlico är säkert spelsugna efter att spenderat veckan med att ögna glasbottnar under studenten och kommer säkert med sina sedvanliga sex olika startsjuor med tillhörande hockeybyten. Förhoppningsvis har all sprit ännu inte lämnat deras arma pojkkroppar utan ligger där och gör sig påmind för varje löpsteg de tar att livet är på väg utför nu – det blir inte bättre.

Värmen som varit i helgen ser ut att fortsätta även idag. Kul. Sol ger energi sägs det, tror tyvärr inte det innefattar FC Skitliv dock.

Godsägarn Derstinho gör säsongsdebut, det ryktas att han är i sitt livs form så det ska bli kul att se vad magikern från Haghed kan bistå med i kvällens batalj!

Taktiken idag är att försöka hålla bollen inom laget och frustrera motståndarna och låta dom trycka upp laget mot våra spelskickliga försvarare.

Haha, nej givetvis inte. Det blir lycka till bollar ner mot kärret i vanlig ordning. FC Skitliv-style.

Avspark 18.30. Missa inte det!

Preliminär trupp;
Jernbinho, Derstinho, Efterblivan, Gianfranco, Andersson, Hasselbaink, Monstret, Chippen 2, Fulton, Tegera A