Preview: FC Skitliv – FC INTEPK

Obesegrade efter 3 matcher och full pott. Det har då aldrig hänt i FC Skitlivs historia – men ska det räcka?

Senast vann vi med 3-1 mot FC INTEPK efter en heroisk insats för att freda eget mål. Imorgon kan det bli avsevärt tuffare då det för tredje veckan i rad är fasansfullt hett och vi kommer knappt samla ihop ett speldugligt manskap.

Inget nytt i och för sig.

INTEPK har haft lite otur under säsongen och endast mäktat med en poäng än så länge men sist mot Liljan så visade de prov på stundtals briljans och framför allt ett sjukt springande hela tiden. Vår akilleshäl.

Hasselbaink har lämnat sent återbud för han skulle bli full och kunde tyvärr inte medverka. Jernbinho dras med sjukdom. Fulton ska iväg och spänna sina biceps. Lord Marnäs skulle vattna rabatten och Quislingen dras med skador.

Ja, ni ser ju. En sorglig skara kärringar som inte kan bidra i morgondagens batalj.

18.30 är det avspark. Vinst och vi har ena handen på ligatiteln. Förlust och vi kan stå för en klassisk genomklappning. Skitliv.

Preliminär startsjua;
Monstret, Efterblivan, Lord Friendzone, Gianfranco, Derstinho, Tegera A, Andersson och Chippen 2