Nyförvärv

Styrelsen har varit fullt upptagna med att förbereda inför säsongen och har således inte hunnit med att presentera de nyförvärv som gjorts inför säsongen.

I vanlig ordning har vi aldrig sett personen in action ännu men utav den information våra scouter lyckats samla in så ska det vara en oerhört kompetent fotbollsspelare.

Född och uppvuxen i världsmetropolen Härnösand där Sambiblioteket blev Årets bibliotek 2000 – oklart om det var en nationell utnämning eller om det var en lokal tävling. Tvivlar på att de har fler bibliotek så det borde ju ha varit tämligen enkelt att vinna en sådan utmärkelse lokalt.

Till slut var Härnösand för litet för den eviga talangen och när Djurgårdens IF bönade och bad honom att komma till storstan var det inte mycket att diskutera om.

Nu kanske ni ställer er frågan – har ni verkligen rekryterat en Djurgårdare!? Ja, vi har ju det. Men till vårt försvar så spelade han faktiskt bandy.

Han har alltså glidit runt i cirklar på en is i 35 minusgrader och dämpat en djupfryst bolljävel på 60 gram som kommer i 190km/h med pungen – det är hårt. Den stora frågan är dock om han är redo för tredje gradens brännskador som uppstår på Korpvallen?

Det är där pojkar blir till män.

Efter att ha vunnit allt som går med Djurgården fortsatte karriären med att flytta till äran och hjältarnas land – Norge.

Till ett lag som heter Ready.

Kan ingenting om bandy, har sett en enda match i mitt liv och då tittade jag mer på varmkorvarna som låg på grillen och febrilt försökte återfå känsel i diverse kroppsdelar, men… om inte Ready har Baywatch introt som intro när dom skrinnar ut på isen så kan dom ju lägga ned direkt.

Till skillnad från övriga laget med ett snitt-BMI på 38 så verkar karln vara kraftigt undernärd. Enligt säkra källor på internet så väger han alltså 80 kg. Det häpnadsväckande här är ju inte vikten utan att han är 18 meter lång vilket ger ett BMI på 0.2 och som kommer sänka lagets BMI till att vi verkar normalviktiga!

En kanonvärvning som kommer bli ett ett riktigt vasst vapen på hörnorna – om det nu är vindstilla dvs.

Nu har ni kanske listat ut, med hjälp av ledtrådarna ovan vad det är för meganamn vi har satt klorna i?

Inte?

Nej, det är inte Patrik Anderbro och det är inte heller Sergei Obuchov utan Nicklas Andersson, 90-talisten som myglade sig in som spelare i Ready för att sedan ta över och bli sportchef och nu huserar som klubbchef för Falu BS Bandy.

Borde styrelsen i FC Skitliv vara oroliga för en eventuell hostile takeover?

Ja, ni ser ju – det är ju inte bara på sportsliga grunder den här värvningen gjorts utan givetvis pga ekonomiska skäl när vi kommer fylla arenan med fruntimmer. Eller karlar. #pengarnaskain

Nicklas sägs vara redo för sin debut redan på måndag så rensa kalendern och ta chansen att få se en 18 meter lång människa spela!

Världsunikt. FC Skitliv.