FC Skitliv – FC INTEPK 4-1

Trots ett episkt manfall så får vi till slut ihop ett slagkraftigt lag att ställa på planen även om en striker och vår keeper inte syntes till med 2,5 minut kvar till matchstart. Quislingen suckar och börjar pråla på sig målvaktsutrustningen för att freda Skitlivet. Men så uppenbarar han sig äntligen, Monstret utan en tillstymmelse till att ha bråttom. Respektingivande som vanligt tvingade han domaren och båda lagen vänta med han så sakteligen knöt sina skor.

Matchen börjar när Monstret vill.

Vi hinner knappt börja matchen innan firma Gianfranco och Tegera A tofflat in ledningsmålet i Skitlivets favör. 1-0. Enkelt. Och fullständigt underbart.

Vi för spelet och tillåter inte motståndarna att skapa någonting utan det ser oroväckande stabilt ut. Så här bra som det inte borde se ut kan man säga.

Det borde ju fallera. Det är det mest logiska.

Men Skitlivet struntar i det och när Orale och Andersson klapp-klapp-spelar så smäller det i motståndarnätet när Orale avlossar sina vältrimmade lårmuskler. Snudd på erotiskt.

Varför nöja sig där tänkte Tegera och knappt en skitlivstanke senare rullar in 3-0 på en passning återigen av Andersson. Säsongens två toppvärvningar levererar på löpande band. Givetvis tack vara den oerhört kompetenta styrelsen som alltid skär guld med brödkniv när det gäller värvningar.

INTEPK börjar få fart på benen efter 3-0 målet när skitlivet börjar bli lite väl stöddiga och fortsätter jaga mer mål och lämnar Monstret till sitt öde – men vad gör väl det när han smidig som en hankatt som precis fått bollarna bortklippta ligger som ett snöre i luften när INTEPK är helt säkra på att reduceringen är inne.

Men nej. Monstret släpper in mål när Monstret vill.

Vi går till välbehövlig halvtidsvila med hela 3-0 i bagaget. Det svåraste med fotboll – det är att leda med 3-0 sägs det. Svårt för oss att säga då vi i stort sett aldrig gör det, men Quislingen skickar ut laget med förhoppning att dom inte ska förstöra allt för mycket.

Och givetvis gör dom inte det utan Tegera A och Chippen 2 spelar flipper med motståndarna offensivt straffområde och Chippen är där och teleskoptåar in 4-0!

Ungefär här börjar det gå utför. INTEPK tar över mer när Skitlivet börjar prestera på normal nivå helt plötsligt. Vilket i och för sig är en rätt vanlig företeelse. Det är hård press mot Monstret i mål och det är så när reduceringen äntligen kommer för INTEPK men lagårdsväggarna till rövar på våra försvarare svajar som skåpsluckor i ett sökhus och Monstret får till slut tag på bollen.

INTEPKs målvakt får feeling lite nu och då – oftast utan större framgång. När han tappat bollen till Andersson som vandrar längs högerkanten så hinner keepern upp honom och kör ett klassiskt lovehandle-grepp och tilldelas ett gult kort.

Lord Friendzone vill ju inte vara sämre utan när han får syn på ett stackars 42-kg råddjurskid på kanten så laddar han sina 100 pannor och skickar stackarn hjulandes ut från planen. Domaren friar korrekt.

Vi får det tyngre att tyngre att skapa något som helst spel och Monstret beslutar sig för att han inte vill hålla en till nolla i år pga klubbens katastrofala ekonomi och som vet att hans cleansheet bonus troligtvis kommer sänka klubben. Normalt brukar det vara safe att slänga på en fet cleansheet-bonus för våra keeprar för vi vet att det aldrig kommer hända – men i år verkar det delas ut nollor som godis ur en vit van.

Ett uns dålig stämning på planen lyckas vi få med också när deras keeper än en gång får feeling och dribblar halva skitlivet innan Chippen 2, med sina 32,5 kg (han hade säkert ätit en pizza från sin vedeldade ugn som hans medspelare aldrig fått se skymten av – som la till de extra 2,5kg) sätter benpiporna på väl valda platser.

Bollen försvinner spårlöst i samband med det. INTEPK skickar in sin badboll på planen för en sista frispark som inte mynnar ut i något vettigt alls och vi vinner med hela 4-1. 12 av 12 inspelade poäng.

Nu går vi på sommaruppehåll och den här formen kommer garanterat vara som bortblåst. Vi är sedan tillbaka den 10e augusti när vi kan säkra titeln mot Liljan – allt som behövs, om de matematiska genierna har räknat rätt, är en oavgjord mot främsta konkurrenten Liljan.

Stort!

Vi ses då!

Målskyttar

Tegera A x 2
Chippen 2
Orale

Assist

Andersson x 2
Gianfranco
Tegera

.