Nyförvärv

Ni trodde väl inte vi legat på latsidan nu under sillyseason? Nej, givetvis inte. Styrelsen har gått upp och ned för Faluns paradgata och vänt och vridit på varenda gatsten i hopp om att hitta nästa sorgsna lekamen som skall få äran att representera FC Skitliv.

När redaktionen ringde upp coach Jernberg för att höra vad för egenskaper som behövs för att kunna fylla det behov FC Skitliv just nu är i behov av så kom svaret blixtsnabbt;

– “Fotbollsskor.”
– “Eh.. fotbollskor?”
– “Ja, är du dum i huvudet? Fotbollsskor, såna som man har på fötterna när man spelar fotboll. Idiot. *klick*”

Om huruvida vårt senaste tillskott har ett par fotbollsskor till förfogande är oklart då han i sitt sista framträdande för Slarvsylta BK kastade sina fotbollsskor i soptunnan samtidigt som han skrek en harang av diverse könsord innan han lämnade arenan i all sin hast.

Det var då vi visste. Honom skall vi ha!

Vi pratar givetvis om mannen, myten, legenden. Carlsson från Slarvsylta BK.

En allround spelare som kan spela på många olika positioner med en tung vänsterfot – eller högerfot – scoutteamet har rätt svårt med höger och vänster så omöjligt att veta exakt vad man ska tro på när man läser scoutrapporterna.

Välkommen till gemytligheten säger vi till Crille Carlsson!

Må skit kastas i din väg!