Pressmeddelande: FC Skitliv expanderar

FC Skitliv™ styrelse kan idag meddela att organisationen utökas med en systerförening som äntligen kommer berika Dalarna med ett vettigt innebandylag.

Utökningen är helt i linje med FC Skitlivs strategi att bli förnedrad även under vintertid och inte enbart under sommartid.

Styrelsen har kommit fram till att en nyrekrytering är ett nödvändigt ont som måste ske skyndsamt då starten av den nystartade ligan är oklar.

Truppen idag är gravt opålitlig och då Korpen basunerat ut att vissa matcher eventuellt kan ske på lördagar och söndagar då merparten av vårt klientel är “skadade” så är vi i behov av en hel del folk.

Är du intresserad av förnedring så är du välkommen att skicka ett meddelande till styrelsen via Facebook med en kort presentation om varför just du borde få vara med och bli förödmjukad offentligt.

Inga innebandykunskaper är nödvändiga men det rekommenderas att du inte är särskilt lättkränkt då du kommer få höra ett och annat.

Har du målvaktstalanger eller endast en sadistisk sida där du gillar att få plastbollar på diverse kroppsdelar i tid och otid så kommer du att bli prioriterad.

IBF Skitliv. Så klart.

Falun den 3 september.