Slarvsylta BK-FC Skitliv 1-5

Aldrig förr har så få varit i tid till match någonsin i Skitlivets historia. De 7 lekamen som skulle starta – och avsluta matchen, var där långt innan Atak blåste i gång första halvlek. Fulton var där extra tidigt och stod och suktade efter att någon skulle smörja in hans redan välsmorda bakdel men till sitt stora förtret fick han skita ner sina egna händer och massera sitt bultande skinkparti helt själv.

Eftersom Slarvsylta lämnat två WO i år pga av folk förutsatte vi att de inte skulle komma med ett helt regemente av folk.

När styrelsen, efter 3 hjärnblödningar av Faluns tätortstrafik, kom till arenan så möttes de av ett gult hav av Slarvsylta-spelare som värmde upp i den gassande Augusti-solen.

En, två, tre….. nio… vad i helvete, har ni 2 avbytare!? Nej… vi har fyra avbytare.

Skitliv.

Bättre fäkta illa än fly som det heter så krigarna i de vinröda tröjorna svullade på sig sina oanvända blåkläder och bjöd upp till dans.

Och vilken dans sen.

Matchen börjar lite trevande och båda lagen känner på varandra genom att skicka långbollar på respektive målvakt och inte mycket talar för att det ska bli något skönspel på Korpvallen denna överjävligt varma dag.

Inledningens höjdpunkt är när vårt trognaste motgångsfan Håkan visar upp var Fulton fått sin bolltalang ifrån när han gör en tunnel på sig själv när han hämtar en förlupen boll. Ren och skär talang.

Chippen 2 är som sagt tillbaka och han får operera fritt på sin vänsterkant och dribblar bort både motståndare och sig själv ett par gånger när han äntligen får fason på sina ljumma midsommarlår och slår ett långt inlägg mot mitten där Jernbinho står och filosoferar och får bollen boll sig och bollen letar sig in i mål.

Tyvärr hade Ilir glömt att starta VAR-kamerorna på Vallen ikväll och mysteriet om det kanske inte var ett självmål i själva verket förblir ett mysterium och Jernbinho tillskrivs 1-0 och går upp jämnsides med Hasselbaink på 12 mål totalt i FC Skitliv karriären. Med ungefär 600 matcher mer än Hasselbaink.

Slarvsylta kopierade motståndarnas taktik sist och började lassa in bollar ner i kärret som Quislingen fick lokalisera. Efter ett par minuter kom han äntligen ut med en silvermedalj från O-ringen runt halsen till publikens stora förtjusning.

FC Skitliv fortsätter med sitt eleganta och vägvinnande spelsätt medans Slarvsylta inser sina begränsningar och produktplacerar två stycken uppe vid norsken i buren. Quislingen försöker påtala detta för Snygg-Johan och Orale som fick ta hand om försvaret för dagen men blev endast högaktningsfullt ignorerad matchen igenom. Ett sådan kontring är så när på att ge resultat för Slarvsylta men Quislingen med en kanonräddning och en retur rätt i banan. Norsken som febrilt försökte ställa sig upp efter räddningen och ta returen behöver inte förta sig då de skjuter returen rätt på fanskapet.

Chippen 2 som sagt hade en liten röd lekstuga på sin vänsterkant och slår in bollen i straffområdet igen och hör och häpna! Där står Jernbinho.

Hoppsan!

Hoppas vi har bra bilförsäkringar på bilarna där bakom tänkte många av Slarvsyltas och FC Skitlivs manskap.

Inte Jernbinho – för han har inget körkort medans han drämde till det toffligaste skottet som synats på Korpvallen hittils i år och som letar sig in i dom bortre maskorna!

2-0(!)

Vad händer tänker Snygg-Johan? Kan Jernbinho så kan väl jag muttrade han medans hans manbun svajade i reningsverkets ljumma bris.

Sagt och gjort, i maklig takt så avancerar han längs vänsterkanten och avlossar sin vänsterdosa på den golfgreen som kallas Korpvallen och när den transporterats bort mot den bortre stolpen så sticker en klassisk tuva upp och ändrar riktning. I sann skitlivsanda så står en försvarare vid den bortre stolpen och visar upp fina reaktioner när han slår in bollen med händerna till 3-0!

Ett något överraskande resultat såhär långt och när alla är positiva under halvtidssnacket så säger kapten Jernbinho att det är faktisk en halvlek kvar att spela och vi vet ju hur det brukar gå.

Tror bestämt att det var ett par år sedan som vi mycket troligt hade slutat sämst två i serien om vi bara spelat en halvlek. Men eftersom det envisas med att spelas två halvlekar så skrapade vi endast ihop två poäng på hela säsongen.

Slarvsyltas hade kommunicerat intensivt i paus och kommer upp med en målmedveten taktik som skall exekveras utan pardon redan från start i andra halvlek. Avsparken går hem till mittbacken medans tre strikers rusar i rasande fart mot norsken som skakar av skräck.

En, två och tre strikers kommer upp och ställer sig bredvid Quislingen och tittar drömskt hemåt i hopp att det ska komma en boll flygande. Men nej, kommunikationen har brustit. Mittbackarna börjar spela runt bollen och de tre strikers får lunka hemåt utan resultat igen.

4-0 kommer när Quislingen rullar ut bollen till Snygg-Johan som återigen tar sig upp längs vänsterkanten och i stort sett hela laget skriker åt 90-talisten att Runnvik kommer på bortre.

Till slut smeker han iväg ett inlägg som till och med Marcelo hade varit avundsjuk på och Runnvik som sprungit så fort att hans raka skägg stod som ett segel i vinden dyker upp med sin titanpanna och skallar in bollen.

Säg den lycka som varar dock. Quislingen säger åt Snygg-Johan att det kommer en spelare till vänster och att hans rekommendation är att han följer med sagda spelare, men nej, Snygg-Johan väljer att inte följa rekommendationen.

Det hela mynnar ut i att Slarvsylta kan slå ett inlägg som Orale plockar ned med händerna och medans Atak funderar på om han ska döma straff eller inte så petar Slarvsylta in bollen i mål och för en kort stund så blåser Atak av för straff innan han kommer på att han lär mäta ut straffpunkten och blåser mål istället.

Skitliv.

Matchen igenom så avlossas det en kopiös mängd skott mot Slarvsylta och allt som oftast resulterar i en resultatlös hörna. Men inte den sista.

En helt horribel hörna rätt in i mitten där Chippen 2 står och träbenar ut bollen ut i banan där Orale med spänstiga ben kommer löpandes och bombar in slutresultatet 5-1 i borte hörnet.

Magi!

Målskyttar
Jernbinho x2
Självmål
Runnvik
Orale

Assist
Snygg-Johan
Chippen 2 x 3