BK Stuga – FC Skitliv 1-1

Avspark 18.20.

18.17. Sex sletna skitlivare står redo på ett soldränkt Korpvallen mittemot ett ungt, virilt BK Stuga som har avbytare i överflöd.

18.18. Kan någon ringa Efterblivan?

18.19. Han är på väg. Vart fan var han då? Ingen aning. Nähä, okey.

Medans vi står där och resonerar om hur vi ska ställa upp den här patetiska ansamlingen människor så kommer Efterblivan sakta insläntrande likt Jesus återuppståndelse på sin nystulna cykel med håret vajandes i den ljumma augusti-brisen och frälser publikum med att ta av sig överdragströjan och visar upp sin muskulösa överkropp.

Livescener från Korpvallen

Efterblivans intåg gör att vi har en tom bänk men fullt lag på planen. Inga problem för ett så drillat och vältränat lag som FC Skitliv givetvis.

Quislingen förpassas in i mål då Monstret var (på?) kalas. Backlinjen fick bestå av Snygg-Johan och Orale medans mittfältet populerades av Runnvik och Hasselbaink och längst därframme fick Jernbinho stångas.

Normalt sett så hade ju denna uppställning satt skräck i vilken småbarnsfamilj som helst men BK Stuga är totalt respektlösa mot de äldre gardet i Skitlivet och börjar med att sätta full fart direkt.

Och inte slutar dom springa heller.

Det är överlapp hit, det är överlapp dit, dom springer i cirklar, ja dom gör fan allt medans vi applicerar ett gedigt spelförstörande spelsätt för att hålla motståndarna i schack.

Tyvärr hjälper det föga när hela kollektivet låter en BK Stuga spelare vandra in i slottet och dammar av ett tungt skott som norsken i målet inte har en chans på. 1-0 till Stuga.

Stuga slutar inte anfalla för det och vi får fortsätta freda buren under hela första halvlek. Framåt är vi inte kliniska, vilket kanske inte kom som någon överraskning.

Det är 1-0 i halvtid. Efterblivan skyndar sig ut och tänder en cigarett och säger att han dopar sig.

Andra halvlek så kör vi en egenkomponerad variant av gegenpress (mer folk längst upp som inte jobbar hem) för att försöka få ungjävlarna att sluta springa så jävla mycket. Resultatet är mycket givande då Stuga börjar slå mer långbollar. Chanserna står fortfarande Stuga för och låter Quislingen göra skäl för sin lön med fotparader hit och dit och ett 2-0 mål ligger i luften.

Sedan kommer dock läget för FC Skitliv när Hasselbaink vänder och vrider på topp och får avlossa sin vänsterfot som han är tvingad att ha licens för att använda då den klassas som dödligt vapen.

Givetvis går skottet i stolpen och målburen vibrerar ännu på Korpvallen. Minuten senare så har han läget igen och bombar den så högt över stängslet och Quislingen längst bak gormar att han ska akta hans jävla bil.

Den missades med en hårsmån och Hasselbaink är ytterst nära att bli free-agent.

Orale som uppenbarligen inte skött sommarträningen exemplariskt väljer ofta att ta offensiva räder för att sedan få första hjälpen i Stugas målområde.

När han står där utanför målområdet och kippar efter andan så försöker Stuga med att skeppa en långboll över hela FC Skitlivs imponerande manskap men på något sätt lyckas han träffa Orale som instinktivt bjuder upp till dans och gör kroppsfinter som hade gjort den svenska Samba-eliten avundsjuk och förpassar backen upp på läktaren innan han lugnt och metodiskt lassar in kvitteringen till 1-1.

Magiskt.

Resten av matchen så är det Stuga som försöker vinna. FC Skitliv försöker med ännu mer spelförstörande utan direkt inverkan på BK Stugas offensiv. Quislingen får frenetiskt fortsätta att freda sitt mål.

Efter ett misslyckat skott av Stuga så noterar Quislingen att Jernbinho släpat benen efter sig på topp och smeker iväg en macka som är på väg att lämna Jernbinho helt naken med Stugas keeper. En normal människa hade tagit ner bollen och fortsatt men inte Jernbinho. Karln som har problem att stå upp på benen försöker givetvis med en bicycleta.

Sjukt jävla snyggt om det gått vägen.

Nu gjorde det ju inte det men andemeningen är ändå rätt. Kan man inte göra snygga mål så behöver man inte göra mål alls. Nobelt.

Matchen slutar 1-1 och det är ju något av en heroisk insats av dessa sju hjältar som stod emot Stugas anstormning.

Målskytt
Orale