FC Skitliv – FC Totti 1-4

Allt slut har sin början.

Skitlivet snickrar ihop ett fabulöst manskap så här nära in på Midsommar och bjuder upp till kamp i första halvlek. Andra… not so much.

Fulton tycker vi ska köra trebackslinje, med andra ord tyckte han att backuppsättningen för dagen var horribel. Snygg-Johan, Der Bomber och Derstinho som var dagens backar såg lite nedstämda ut över den mycket elaka kommentaren. Taskigt av Fulton kan man tycka och styrelsen röstade givetvis ner Fultons urbota dumma förslag.

Snygg-Johan som sig bör på bänken och Der Bomber och Derstinho bildade det graciösa mittbacksparet i början av matchen. En match där FC Totti, helt enligt vår matchplan får ha bollen så mycket som möjligt, fritt skottfält ungefär hela tiden mot den korpulente norsken som fått äran att agera bollplank i frånvaro av Monstret.

Locka upp pojkarna i banan och sedan kontrar vi, briljant om vi får säga det själv när Fulton tar ett par löpsteg på högerkanten, Quislingen ropar vänligt men bestämt att han ska skjuta. Vilket Fulton gör, och vi behöver väl inte påpeka att det behövs något DNA-prov för att bevisa vem karln är släkt med? Nej. Inte alls. Ett bedrövligt skott som vore fruktlöst om det inte vore så att den stekhete Jernbinho kommer som ett skållat ollon och vräker in 1-0 på bortre. Ilir och Ismael försökte febrilt hitta dolda kameran men fick till slut inse att han faktiskt gjorde ett regelrätt mål.

Sjukt.

I övrigt så fortsätter halvleken med missade Totti chanser medans vi bryter av kavalkaden lite då och då och missar mål på andra sidan istället.

1-0 står sig halvleken ut och det är en bunt trötta skitlivare som står och försöker hämta andan i det varma vädret. Reningsverket hade givetvis releaseparty för sin nya eau de toilette och lät den ljumma skitlukten sakta sväva och smeka åskådarnas delikata luktsinne.

Andra halvlek. Vad ska man säga. Skitlivet slår av på den redan mycket urusla takten vi mäktade med i första halvlek medans Totti pumpar in nya, fräscha uppställningar varannan minut och siktar på att springa sönder oss. Vi försöker be om nåd men utan respekt för de äldre så matar dom. Fulton försöker sätta sig i respekt och häver ner en motståndare – Ismael dömer frispark.

Der Bomber som tycker att det går lite för lätt i matchen bestämmer sig för att vi kan behöva en liten, men stark dos av motgång och höftar in frisparken i egen bur till 1-1. Var det inte tungjobbat innan så blev det då fan det nu.

Nåväl, mycket tid kvar att vända på steken igen. Men det stannade vid en utopi i vanlig ordning. Skitlivet fortsätter att låta Totti måtta i slottet och till slut smäller i nedre hörnet till 2-1. Bolin har ett par minuter senare ett gyllene läge att sätta kvitteringen men man kan inte ens lita på en allsvensk spelare längre och läget rinner ut i kärret om man säger så.

FC Skitliv som i stort sett gett upp trycker upp laget på gott och ont i ett försök att kvittera men det enda resultat som uppbringas är ju att Totti får oändligt med kontringar på statisterna i vinröda tröjor.

De bränner tack och lov många chanser och gör att vår målskillnad inte är helt horribel efter matchen även om dom rinner igenom och sätter 3-1 mellan den kobente Quislingen i kassen som i samma veva mycket graciöst landar i jordens största lerpöl och blir täckt med Korpvallens sista bit gräsmatta.

FC Skitliv får i slutet ett frisparksläge där Jernbinho ställer upp och Quislingen smyger med upp i anfallet för att visa de bedrövliga medspelarna hur det ska gå till att göra mål. Resultatet av den är att Totti gör 4-1 i tom bur från halva plan.

Planerat in i minsta detalj.

Fyra raka utan förslust är ändå rätt bra. Nästa vecka är det Clash of the Titans när det är dags för klassikermatchen mellan PSG och FC Skitliv. Vilken match det kommer bli! Hoppas vi ses då!

Målskytt
Jernbinho

Assist
Fulton

Självmål
Der Bomber

Varning
Efterblivan