Dags för futsal

Spelschemat är äntligen klart så nu är det bara att boka av allt skit ni har att göra på lördag den 13/4 för då blir det åka av.

Det är tyvärr dock mycket möjligt att vi inte kommer ha några spelare kvar till match #2 pga vissa regler som inte gynnar det outtömliga ordförråd som atleterna i FC Skitliv besitter.

Vi har nolltolerans mot svordomar, könsord, hot etc. Följande bestraffas med rött kort: 
• Att skrika könsord riktade mot spelare, ledare, domare eller publik (ej riktat könsord bestraffas med lindrig utvisning)
• Att använda kränkande ord mot spelare, ledare, domare eller publik
• Att skrika ut svordomar riktade mot spelare, ledare, domare eller publik
• Att använda smädelser eller hot riktade mot spelare, ledare, domare eller publik Domaren har rätt att visa ut spelare som använder svordomar, könsord och hot på andra språk än svenska.

Oklart.

Tävlingsledningen påpekar även, skulle tippa på att dom har Efterblivan i åtanke, att endast skor för inomhusbruk är godkända. Man får alltså ej spela med fotbollsskor avsedda för utomhusbruk.

Stor comebackchans för Efterblivans snowjoggers alltså! Stort.

10.10 FC Skitliv – FC Totti

Klassiskt derby redan i första matchen mot de försupna pojkvaskrarna i FC Totti och av erfarenhet så vet vi att ungtupparna kommer ha minst 18 stycken avbytare till skillnad från FC Skitliv som kör på kvalité istället för kvantitet och kommer bjuda upp till en rejäl holmgång på Lugnets matta som försörjt Falu Lasaretts brännskadeklinik med offer i snart 46 år.

Förhandstips: Solklar vinst.

11.30 Slarvsylta BK – FC Skitliv

Sist vi förlorade mot Slarvsylta var i augusti 2016. Förvisso med 7-0, men ett passningspel och överstegsfinter som utformats sakta men säkert sedan denna så kallade idrottsinsats kommer garantera 3 enkla pinnar.

Förhandstips: 2-1. Der Bomber stänker dit tröstmålet för Slarvsylta med en kanon i egna krysset.

12.30 Liljan – FC Skitliv

Det ryktas att dessa herrar kört stenhårt sedan Oktober(!). FC Skitliv har funderat på att kanske hinna köra en träning innan men det ser brunt ut om jag ska vara ärlig. Det som talar för oss är att vi kommer utvilade och fräscha. Kanske inte just till denna då det är tredje matchen, men det lutar ändå lite till vår fördel.

Förhandstips: 1-0 FC Skitliv. Fulton bicycletar in i slutet.

13.10 FC Skitliv – Gluchen stålpöjkar

Ytterst oklart, men efter 3 matcher har vi blivit varma i kläderna.

Förhandstips: Tvåsiffrigt, minst. Helst till FC Skitliv.

13.50 FC Skitliv – Advokatfirman Glimstedt

21-1 på tre matcher är vad vi har skrapat ihop mot Glimstedts historiskt sett. Det är alltså inte vi som gjort 21 mål. Däremot har vi faktiskt gjort 1 mål. Och vi har aldrig förlorat med mindre än med 6 mål.

Det var dock utomhus som vi märkt att det kanske inte riktigt är vårt gebit då det går lite för sakta så högst troligt så vinner vi tämligen enkelt här med.

Förhandstips: 5, 6, 7 baljor framåt, beroende på hur lugnt vi väljer att ta det. Vi är inte här för att förnedra.

15.10 Bronsmatch |?? – ??

15.30 Final | FC Skitliv – ??

Förhandstips: Behöver vi ens spela?

Truppen:

Quisling, Jernbinho, Der Bomber, Efterblivan, Derstinho, Orale, Snygg-Johan, Fulton och Lord Friendzone.

Snabbt, smidigt och graciöst är ledorden för dagen.