Preview: FC Totti – FC Skitliv

FC Totti står på schemat under denna regniga måndag. Sist låg skitlivet under med 3-0 innan vi på något sätt lyckades reducera till 3-2. FC Totti som varit på suparturné de senaste veckorna och fått flytta sina matcher pga möten på Arbetsförmedlingen nu när det vankas student. Kul! Totti gjorde comeback i torsdags med en 3-1 vinst mot Slarvsylta medans Skitlivet gjorde en heroisk insats än en gång mot Liljan i och med en 2-1 förlust.

Till matchen ikväll har vi flugit in den alltid lika skäggige Runnvik från L.A. Karln säger att han tränat extremt hårt under sin vistelse i staterna och har utlovat en och annan överstegsfint. Allt detta sa han ju givetvis innan han ens har bevittnat hur Korpvallen ser ut.

Af Öring är tillbaka efter sin IKEA-utflykt – det verkar dock som att han lämnade Monster-Mats i ett Trones-skoskåp och som därför inte är tillgänglig till dagens match.

Det i sin tur resulterar i att Quisling än en gång får vakta den mest utsatta sektorn i hela Europa medans Af Öring ryktas bli placerad på en kant då han enligt egen utsago har ligans överlägset bästa inlägg. Ledningen har dock satt Fulton längst upp så Af Öring kan ha världens bästa inlägg för det kommer inte göra någon spela någon som helst roll med Fulton som designated target.

Runnvik, denna håriga gasell kommer att få axla rollen som box-to-box-mittfältare – en roll som ingen normal människa vill ha och därför passar den Runnvik som skägget i brevlådan.

Den eminenta försvarsmuren med konstellationen Hell och Orale får fortsatt förtroende som hållit nere målsnittet till 1.85 mål per match. Magiskt.

Sist men inte minst så har vi köpt en en busslast med tamponger utifall Snygg-Johan får för sig att börja blöda innan match igen. 

Preliminär trupp;

Quisling, Af Öring, Orale, Hell, Snygg-Johan, Runnvik och Fulton

 

Avspark 19.40. Ses där!