Preview: FC Skitliv – PSG

Helgen har spenderats som obesegrad för första gången på länge när det än en gång vankas derby med de, historiskt sett, sämsta lagen i Korpen. Hur man än vänder och vrider på det så när man summerar säsongen så har det allt som oftast varit PSG och FC Skitliv som kamperat där i botten.

PSG har väl de senaste åren vunnit en match per år i snitt skulle jag tro och nu frågar ni givetvis vad för sopor dom har spöat då? Jo, men det är väl för fan FC Skitliv – vartenda år. Det går ju för fan inte. 

Oavsett hur mycket spö PSG får match ut och match in så på något sätt förvandlas de till någon avart av Barcelona så fort de får syn på oss och ger oss så mycket smisk – helt gratis.

Nu ska det dock bli ändring på det här. Under åratal har vi finslipat på den taktik som äntligen skall bära oss till triumf över våra antagonister i PSG. Timmar av videomaterial, inte nödvändigtvis fotbollsrelaterat har gåtts igenom för att hitta deras svagheter som vi kan utnyttja till vår fördel.

PSG förlorade i förra omgången mot Slarvsylta med 4-1 och de har snittat 8 insläppta per match under säsongen och allt i kosmos tyder nu på att de håller nollan ikväll.

Der Bomber, snabb första tio, skulle gjort comeback för ett par matcher sedan men blev förpassad till bänken då men är nu tillbaka i absoluta toppform lagom till PSG-matchen. Bara det är värt entrépengen.

Kom och heja fram oss till tre(!) raka utan förlust! Det är sådant man kanske bara får uppleva en gång i sin livstid. Tänk att få berätta för sina barnbarn att just ni upplevt en tid när FC Skitliv möjligtvis inte förlorat på tre matcher!

Avspark 18.00. Missa för guds skulle inte det!

Preliminär trupp;

Quisling, Af Öring, Der Bomber, Efterblivan, Snygg-Johan, Orale och Fulton.