Preview: FC Skitliv – Liljan

Halva säsongen har gått och det är nu dags att än en gång möta Liljan, ett Liljan som FC Skitliv gjorde en heroisk insats mot sist och förlorade endast med 2-0. Det är det minsta dom har vunnit med på hela säsongen och det har ju givetvis med att vi är sådana fantastiska fotbollsgenier.

Tyvärr är det ju nu så att Liljan rullat igång sitt ostoppbara godståg fyllt med nitroglycerin och har på de senaste tre matcherna gjort 41 mål.

Fyrtioen mål. På tre matcher. FC Skitliv har inte gjort 41 mål på de sista tre åren.

Risken att vi håller nollan för tredje matchen i rad är extremt liten medan risken att vi blir totalt överkörda är desto mer överhängande och är ni intresserade av att bevittna sju stackare med gapande rövhål så är det dags att ni beger er till Korpvallen illa kvickt!

Manskapet som står till förfogande är ju lika talanglöst som alla andra dagar så vi har ju ingen direkt hjälp därifrån –  så målet med dagen är att undvika tvåsiffrigt och gratis installation av stomipåsar.

Preliminär trupp;

Quisling, Der Bomber, Hell, Efterblivan, Snygg-Johan, Orale, Fulton

Avspark 18.00 i värmen! Gud vad kul det ska bli. Jättekul.