Preview: Slarvsylta BK-FC Skitliv

Ny vecka, nya möjligheter och Slarvsylta står på schemat ikväll, ett lag som vi mötte i premiären förra året som slutade 1-1 och ledningen kommenterade efter matchen;

“En poäng redan första matchen, man vill ju inte gå händelserna i förväg, men det här kan bli stort, riktigt stort.

Uttalandet följdes upp av en oavgjord i matchen efter och sedan en förlustsvit som står sig än idag och det är ju i och för sig riktigt stort det med så ledningen hade ju inte fel i sitt antagande.

Slarvsylta krigade till sig en trepoängare i onsdags med en uddamålsseger 5-4 medans Skitlivet krigade till sig en uddamålsförlust. Enkelt.

Den bibliska hettan som härjat har inte varit till vår fördel under premiärveckan och lär inte vara det den här veckan heller även om vi nu kommer med en nästintill intakt trupp och det är endast den illojala Runnvik som vägrar flyga in från LA och ta på sig blåstället och jobba in förra och nuvarandes säsongs första vinst.

Glädjande är att FC Skitlivs mest notoriske målskytt Oskar Wanke väntas göra comeback ikväll efter en längre tids frånvaro med lungsvikt, blårökning och alkoholkonsumtion. Wanke står för tillfället på 40 gjorda mål i Skitlivströjan vilket är en prestation i sig att ha lyckats med i det här laget.

Chippen, förra årets utropstecken gör även han bejublad comeback med hälsningen att han har viktigare saker för sig så han har inte så mycket tid utan har lovat att göra ett hattrick innan han avviker. Nu vet jag dock inte om en eventuell tremålsledning räcker för detta gedigna manskap men jag köper resonemanget.

FC Skitliv får även tillbaka silverräven Der Bomber, mannen som gett rundningskonen ett ansikte är tillbaka med sin snabba start-stopp-teknik och kommer förbrylla och förvilla både motståndare samt medspelare med sin episka och unika spelförmåga.

Ledningen hoppas givetvis på publikrekord när det nu är dags att förlänga alternativt bryta sviten vi ligger inne med just nu. 19.40 är det avspark på Korpvallen.