Preview: Liljan – FC Skitliv

Nu är det nära och det kittlar lite extra i både tarm och barm nu när säsongen är endast ett fåtal timmar bort.

Liljan, motståndarna för dagen rövkörde oss totalt förra säsongen när dom gjorde processen kort med Skitlivet och inte bara gjorde 7 mål framåt utan de gjorde även Skitlivets två mål i egen bur och avrundade matchen med att kasta bollen i ansiktet på Hans till vårt tredje mål vilket bevisar vår taktiska briljans.

Staben misstänker att Liljan kommer springa sådär onödigt mycket som vanligt vilket inte passar vare sig vår spelstil eller kroppsformar särskilt väl och även väderprognosen skrattar oss i ansiktet och lovar 23 grader och gassande sol på de blekfeta ansiktena i för dagen, alldeles för tajta röda tröjor.

2×20 minuter kommer kännas som en oändlighet idag och för att garantera blodsmak och njursvikt har staben valt att ta ut minimalt med folk till match så det är bara att börja grina redan nu.

Preliminär startsjua är att Mats Lindberg, nyförvärv, får starta mellan stolparna medans hans närmsta allierade i backlinjen är Quisling och Orale, även han ny för säsongen. Framför dessa lätt korpulenta herrar kommer ett magiskt tremannamittfält ställa upp med Snygg-Johan och Efterblivan på kanterna med någon som dyker upp i tid till match som box-to-box fältherre. Längst fram har vi ställt vårt hopp till den evigt unge Hans med sina snart 200 korpmatcher och inte lika många mål.

18.00 är det avspark på Korpvallen och vi behöver allt stöd vi kan få i dessa dystra tider.