Preview: IK Orten – FC Skitliv

Smekmånaden är över.

Det har firats rejält sedan vi avslutade vår långa förlustsvit i måndags och det är så illa att halva laget är spårlöst försvunna vilket gör att vi kanske inte ens får ihop en startsjua ikväll men är man född i motvind så har man vanan inne.

FC Skitliv vann som sagt för första gången på 651 dagar och möter ikväll en ny bekantskap i IK Orten som körde över PSG med 7-2 i måndags och ledningen som stannade kvar ett par minuter för en snabb scouting och kände att det här kan gå vägen det här med. 

Det var dock innan halva truppen försvann. Nu har staben istället fullt upp med att fila på den taktik som kan ge oss bäst möjlighet att inte påbörja ännu en 650+ dagars torka utan anträda den dynasti vi har inom oss istället.

Vi är redo. Är ni?

Preliminär trupp;

Mats, Hell, Sahlin,Quisling, Af Öring, Snygg-Johan

18.50 är det avspark.

Uppvärmning och autografer sker cirka 18.45 så kom i tid om ni vill säkra autograferna. Är det Snygg-Johans autograf ni är ute efter kan det vara bra att komma tidigare då vi inte är helt säkra på att han kan stava till sitt namn eller stava någonting för den delen –  han kan bara vara snygg.