Preview: FC Skitliv – FC Totti

Årets första hemmamatch går av stapeln när ungtupparna i FC Totti besöker oss på Korpvallen imorgon kl 18.50.

Skitlivet imponerade och förlorade bara med 2-0 mot förra årets suveräner Liljan medans FC Totti avfärdade Slarvsylta tämligen enkelt med 4-1 i den första omgången.

Fulton, Chippen och en rad andra har redan lämnat återbud till match men fotbollsguden Dersten gör efterlängtad comeback och det är väl nästintill garanterat att det kommer gynna Korpvallen när han gödslar planen med ännu en patenterad kastspya i nordöstlig riktning.

Staben stannade kvar för att scouta Totti och likt Liljan så har dom ungefär tre olika startsjuor till sitt förfogande och löper alldeles för mycket för att det ska vara riktigt hälsosamt.

FC Skitliv kör däremot med en mer statisk taktik för att minimera antal löpmeter och eventuella hjärtinfarkter och kommer försöka dra ner tempot så pass mycket att Totti inte riktigt förstår om det är fotboll eller boule vi spelar.

Truppen ser i skrivande stund ut som följande;

Lindberg, Quisling, Af Öring, Dersten, Hell, Orale, Snygg-Johan, Efterblivan

Dra åt helvete säger vi bara. Lätt tungjobbat är prognosen och som alltid behöver vi allt ert stöd när avsparken går av stapeln 18.50 imorgon. Väl mött!