Preview: FC Skitliv – Falun Oilers FC

Ny vecka, nya möjligheter. Förra veckan avrundades med att bli överkörda i en ensidig kamp mot njursvikt och överentusiastiska motståndare som likt gaseller på grönbete sprang cirklar runt vårtsvinen i FC Skitliv och tämligen enkelt vann med 6-2.

Ikväll 19:40 är det avspark mot Falun Oilers som pulvriserade Slarvsylta med 10-1 förra veckan och med tanke på hur vi fick kämpa för att förvärva tre pinnar av Slarvsylta gör att förhoppningarna för ännu en bragd är minimala. Till råge på allt så har Oilers 23-7 i målskillnad jämfört med 6-12 för FC Skitliv.

Femtio procent av laget har också fått för sig att dagen till ära springa Blodomloppet i Borlänge innan matchstart och det är onekligen spännande att se vilka som tar sig tillbaka i tid till matchstart levande. 

Personligen så kan jag tycka att det bara hade varit mycket behagligare och framförallt enklare att bara ge blod på lasarettet än att springa ett onödigt lopp på fem kilometer först.

Spelarna har dock lovat att fem kilometer inte är en match för dessa atleter utan de kommer springa som de fått en klick Jonnys sötstarka senap i stjärten när det väl blåses igång för match. Ledningen ser fram emot det.

Preliminär trupp;

Mats, Hell, Quisling, Af Öring, Sahlin, Dersten, Snygg-Johan och Orale.

19.40 är det som sagt avspark!