Nyförvärv

Vi sökte i varenda rännsten och till slut fann vi den värmländska bumbibjörnen Bågefeldts ersättare efter en något suspekt rekommendation från Snygg-Johan.

Redan här borde vi väl dragit öronen åt oss men desperate times calls for desperate measures så att säga.

Har han två armar? Ben? Är han normalbegåvad eller är han är knappt funktionsduglig som resten av truppen? Vet han hur en boll ser ut?

Ärligt talat, vi vet faktiskt inte.

Hörsägen säger att karln möjligtvis, eventuellt han ha varit involverad i en eller flera matcher i Sågmyra, oklart om han varit involverad som spelare, åskådare eller streaker men har vi gjort en rekrytering av en annan spelare enbart baserat på att han enligt egen utsago varit på samma fotbollsskola som Kim Källström, 1988 när de var sex år gamla så räcker dessa obekräftade uppgifter gott och väl för oss.

FC Skitliv kan stolt presentera Mats Lindberg som lagets sista utpost inför säsongen. Mats som är någonstans mellan 15 och 42 år och är eventuellt höger eller vänsterfotad eller helt enkelt ingetdera som många andra och förväntas vara stommen i årets lagbygge och vi har extremt stora förhoppningar på att vi slipper ha Hans mellan stolparna i år.

Välkommen!

Kolla rådjursögonen på karln! Vem i sitt fulla sinnes bruk kan göra mål på det där när han himlar så där förföriskt med ögonen?!

Ingen.