Nyförvärv

Nu när det strax är avspark i årets mest prestigefyllda liga så är det läge för styrelsen att annonsera avskrapet vi lyckats knyta till årets trupp.

Nyförvärv #1
Vad ska man säga om vårt första nyförvärv? Man kan säga att vi har fått tag på en fantastisk spelare. Man kan säga att vi fått tag på en spelare som vunnit allt. Men faktum är att sällan har det funnits en video som beskriver vårt senaste tillskott så träffsäkert som detta;

FC Skitliv proudly presents:

Oscar Ljunggren, 30-åringen, mest känd för sina bedrövliga offensiva räder som fick oss utsparkade ur cupen förra säsongen, har kritat på för ett år med en option att bli sparkad mitt i säsong. Oscar kommer senast från Korsnäs IF där han fick ihop 4 röda, 31 gula i Dalarnas hårdaste gärdsgårdsserie.

Styrelsen hälsar Oscar välkommen till det mest vältajmade fotbollslaget i norra hemisfären där hans rutin och uppenbara sena tacklingar kommer passa väl in i årets trupp.

Här ser vi en bild på eländet där han retat upp domaren och fått sig en högersving. Domaren visar stolt upp sina gunz och vem det är som bestämmer.