Försäsong

Förra årets satsades det hårt med en timmes träning varje vecka under säkert två vintermånader för att bygga upp en grundfysik och etablera ett spelsinne så vi skulle kunna ta Korpen med storm under sommaren.

Säsongen började precis som vi tänkt oss med att fullkomligt pulvrisera motstånd och kärr när vi mäktar med två oavgjorda efter två spelade omgångar och publiken är helt hänförda över samban som utspelar sig när FC Skitliv trillar boll i kombinationer och överstegsfinter.

Ett tufft matchande redan första veckan tar dock ut sin rätt och efter den makalösa starten så staplar vi förluster på hög. Sju raka förluster och aldrig förr har vi varit så värdelösa som i år.

Styrelsen har efter säsongen gått igenom träningsresultat och försökt hitta en gemensam nämnare för denna genomklappning av bibliska mått och förutom att Hans var inne på alla baklängesmål så pekar allt mot att försäsongsträningen är boven i dramat.

Styrelsen tar på sig det och lovar bot och bättring utan försäsong i år. Ett så här talangfullt lag behöver inte lära sig att passa en boll, springa tio meter utan att dö, träffa mål och inte ett kärr – nej, sånt kommer naturligt när vi är utvilade och inte helt utbrända från en kall och mörk vinter med fysträning.

Garanterad succé utlovas.

Förövrigt så jobbas det febrilt med att spika årets laguppställning och tyvärr måste jag låta meddela att det ser ut som att det blir ungefär samma trupp som i år, men vi kanske kan chocka med en monstervärvning eller två.

Hoppet är som sagt det första som överger oss.