Sommaruppdatering

Säsongen avslutades med ett målsnitt framåt på 1.77 mål per match – ett snitt som borde tagit oss längre än dyngsist.

18.75% av vår totala målskörd gjordes dock av motståndarlaget vilket betyder att om vi inte haft några motståndare så hade målsnittet sjunkit till 1.44 mål per match. Fortfarande på plus så problemet har som ni ser inte varit vårt magnifika anfall utan vårt komplett värdelösa försvar.

FC Skitliv som fortfarande väntar på den första titeln i klubbens historia verkar få vänta när man snittar 3.44 mål i baken per match.

Trots den mediokra säsongen så finns det fortfarande en chans till titel (yeah right) i och med cupspelet som i år inleds med att vi står över första omgången och direkt kliver in i kvartsfinalspelet mot Slarvsylta BK.

Styrelsen tackar tävlingsledningen för denna fantastiska framgång.

Truppen vi har att förfoga oss över inger dock absolut inget som helst hopp om att vi ska kunna avancera till en semifinal när 26.67% av truppen som inledde säsongen numer är sparkade, långtidsskadade eller sålda. 6.67% har aldrig ens dykt upp och 100% av de kvarvarande 66.66% av truppen är ena sorgsna ursäkter till fotbollsspelare.

Spelarförluster

Runnvik – denna institution i FC Skitliv har med sitt imponerande svajande glesbygdskägg svikit oss och emigrerat till USA i hopp om att blåsa liv i sin förtvinade fotbollskarriär.

Der Bomber – detta unikum har under uppehållet ägnat sig friskt åt att dansa breakdance och vilken man som helst över 100 pannor vet att det inte är någon briljant sysselsättning. Kort och gott. Der Bomber har ingen funktionabel röv längre och är indisponibel för resten av säsongen.

Styrelsen har även jobbat stenhårt med att få bort Sonny från truppen, tyvärr utan framgång. Samhall var inte intresserade så finns det något lag därute som är intresserade av ett kadaver kan höra av er till styrelsen – gärna igår.