Preview: Ljiljan – FC Skitliv

David mot Goliath.

Blåbärsbuske mot enbärsbuske.

Framgångssagan fortsätter med semifinal mot ligasuveränen Ljiljan som defilerade hem ligaguldet med en målskillnad 40-10. Sju av dessa gjordes mot FC Skitliv och två av dom 10 insläppta sköt dom in i egen bur mot oss och sedan kastade en boll i ansiktet på Hans för ett tredje mål.

En dags vila mellan en tuff kvartsfinal och seminfinal talar inte till vår fördel och det har gått så långt att Wanke till och med föreslagit att vi eventuellt kanske ska försöka värma upp före match.

Styrelsen lyssnade givetvis på Wankes vädjan som numer är uppsatt på transferlistan.

I övrigt ser truppen nästintill identisk ut som i bragden mot Slarvsylta förutom att Ivans mamma verkligen inte kunde skjutsa honom idag vilket är tur då vi räknar med en blöt matta ikväll och ingenting som hans snowjoggers skulle prestera bra på.

Vårt hopp sätter vi till ett episkt spelförstörande spel med så lite boll på planen och så mycket som möjligt i kärret för att sänka deras deras moral och sedan använda vår sexappeal och list med att vinna på straffar.

Vi får se hur många minuter den planen håller.

Preliminär trupp:

#4 Sahlin, #5 Hell, #8 Snygg-Johan, #10 Derstinho, #12 Wanke, #39 Bågefeldt, #45 Quisling och #88 Af Öring

Avspark 18.40, missa inte det!