Preview: FC Skitliv – Slarvsylta BK

För att citera Gert Fylking – “Äntligen”.

Säsongen blev inte riktigt som vi tänkt oss och efter ihärdigt analyserande av matchfilmer och spelarintervjuer har det fastställts att problemet visat sig vara det nya matchstället – man kan spekulera i att det har varit den tvivelaktiga spelartruppen och så vidare men faktum kvarstår att den tvivelaktiga spelartruppen har vi haft varenda år och den enda nya parametern är just matchstället. Solklart.

Trots matchstället har vi blivit seedade till kvartsfinal och redan innan vi spelat en minut har vi gått längre än Leax, FC Totti och Trihards FC som fick se sig besegrade i kvalspelet.

För att förbereda oss har vi under sommaren valt att inte ha några träningar då vår talang är på tok för värdefull för att slösas på onödigt bolltrollande – utan fullt fokus har legat på förberedelser inför kvartsfinalen mot Slarvsylta.

Sist lagen möttes slutade det 1-1 och som för övrigt var 50% av FC Skitlivs totala poängskörd under året.

Slarvsylta pulvriserade stackars PSG med 11-1 i säsongens sista match och lämnade oss med en sistaplats i serien och förhoppningsvis har allt krut lagt sig i Tisken vid det här laget så vi slipper sådan anstormning.

Preliminär trupp:

#4 Sahlin, #5 Hell, #8 Snygg-Johan, #10 Derstinho, #12 Wanke, #32 Danigol, #39 Bågefeldt, #45 Quisling, #88 Af Öring

Inget förtroendeingivande lag men ändock ett lag.

Avspark 20.00 på Onsdag 16/8.

Vi ses väl där? Risken är överhängande att det är sista chansen för i år!