Preview: FC Bult – FC Skitliv

Sista bortamatchen för säsongen och med två matcher kvar av säsongen så börjar det så sakteliga sjunka in att med sex poäng kvar att spela om och elva poäng upp till förstaplatsen så verkar det inte bli så att FC Skitliv blir mästare i år heller. Skitliv.

FC Bult har dock alla chanser i världen att ta hem den åtråvärda titeln och FC Skitlivs enda glädje i livet är ju just skadeglädjen och idag är det blåstället på för att fördärva Bults chanser till titeln och låta dom känna på den besvikelse som föräldrar till spelare i FC Skitliv känner dagligen.

Bult har efter sex spelade matcher tre vinster, två oavgjorda och en förlust och med en målskillnad på 16-10. FC Skitliv stoltserar efter sju spelade matcher med noll vinster, två oavgjorda och fem förluster och imponerande 12-23 i målskillnad.

Truppen är som vanligt magiskt talanglös och preliminärt ser det ut att bli en jobbig afton på Korpvallens skenheliga matta med Bågefeldt, Freddan, Derstinho, Danigol, Tuppen, Sahlin, Snygg-Johan, Efterblivan och Sonny placerade på bitchlisten. 60% av årets spelartrupp är alltså placerade på bitchlisten.

Glädjande nyheter är dock att frälsaren Wanke med sina 38 mål och  13 assist under sin karriär är tillbaka på planen efter att ha doppat bollarna i inhemska sjöar i Toscana och skrikit smädelser till sjöns lokala delikatesser och är än en gång redo att axla rollen som frälsare.

Inte lika glädjande nyheter är att Hans fortfarande är med i truppen.

Avspark 18.00 och vi hoppas än en gång på ett massivt publikstöd när vi går för första vinsten för året! Forza Shitlife!

Truppen

#45 Quisling, #88 Af Öring, #13 Gianfranco, #12 Wanke, #23 Der Bomber, #5 Hell