Preview: BKB – FC Skitliv

Derbydags. Den klassiska bataljen mellan de enda långlivade korplagen i Falun och ett FC Skitliv som kört läggmatcher hela säsongen för att förbereda sig för årets match, en match man gör allt för att vinna – men som man aldrig gör. På något sätt är vi alltid sämst när det gäller och faktum är att vi, helt ärligt, är sämst nästan konstant.

Det är toppen mot botten, jag behöver väl inte nämna vilka som ligger var men ligatiteln för FC Skitliv är inte inom räckhåll om man säger så.

BKB som möter två dynggäng, yours truly och PSG i säsongens sista matcher ligger just nu i topp och det är endast Ljiljan som har kapacitet att hota BKB om ligavinsten om nu inte FC Skitliv får feeling och levererar en makalös fotbollsuppvisning som våra fans vet att vi besitter när allt stämmer och förstör feststämningen för dessa unga, oförstörda pojkspolingar.

Av någon anledning har det dock inte stämt någon gång historiskt sett när vi mött BKB. Fem matcher genom åren och vi har mäktat med hela noll vinster och noll oavgjorda. För er som inte är matematiska genier så betyder det att BKB har inkasserat fem vinster av fem möjliga och med en målskillnad på 16-5.

BKB kommer från en 5-3 vinst mot FC Bult senast och spelade nog högst troligt bort FC Bult från allt vad serieseger heter och kommer säkerligen taggade till match mot ett gediget FC Skitliv. Pressen ligger dock hos BKB och ska de klara pressen att spöa ett gäng överviktiga och förlegade kadaver till människor eller ska dom få rampfeber och säcka ihop för första gången i historien?

Om vi nu, mot förmodan blir nollade kommer det betyda att Självmål vinner den interna skytteligan för andra året i rad. Det måste vara något slags rekord i Korpens historia?

FC Skitliv – där legender föds.

19.40 ikväll får vi svaret.

FC Skitliv ställer givetvis upp med en pinsam startsjua och en Snygg-Johan på bänken. Hans jagar milstolpe i karriären att aldrig göra ett byte på en hel säsong. Ivan, om han får för sin mamma, dyker upp med sina snowjoggers. Runnviks imponerande skägg kommer vaja under reningsverket milda bris. Hell kommer göra allt i sin makt för att göra självmål. Bågefeldt har lovat att försöka rädda Hells hemåtpassning och Quisling utlovar en fantastisk ligaavslutning.

Välkomna!

Trupp

#45 Quisling, #88 Af Öring, #13 Gianfranco, #39 Bågefeldt, #21 Efterblivan, #8 Snygg-Johan, #5 Hell, #4 Sahlin