Preview: FC Skitliv – Ljiljan

Förlust sist med 2-1 mot Les Galacticos och efter matchen stannade scoutingchefen kvar för att bevittna seriefinalen mellan FC Bult och Ljiljan, två lag som vi givetvis har kvar att möta så vi kan förbättra på vår heroiska förlustrad.

FC Bult gick vinnande ur striden med 3-2 och tog över förstaplatsen i ligan men Ljiljan som känts rätt överlägsna tog ett taktiskt rött kort efter 3-4 minuter för att låta FC Bult ha en chans till vinst.

FC Skitliv försökte övertala ledningen i Ljiljan att endast komma med 5 man till match så vi också kunde få en minimal chans till vinst. Det lät dock inte som att dom var särskilt sugna på göra våra böner hörda och vi får väl i vanlig ordning applicera extra mycket vaselin i matchshortsen även ikväll.

Ljiljan trodde att dom fick många frisparkar med sig mot FC Bult – dom har ingen aning om hur många frisparkar och straffar dom potentiellt ligger inne med ikväll när deras sovjetiska klapp-klappspel sätter igång mot överviktiga, talanglösa och slöa Skitlivare.

#4 Sahlin är tillbaka i matchtruppen så det kan bjudas på en eller annan glidtackling, helst nära straffområdet och domaren kan få det hett om öronen – staben vill givetvis vara tydlig med att vi inte går ut för att sparka ner våra motståndare utan det är ju givetvis motståndarnas fel som spelar bort bollen innan vi har hunnit dit och inte är intelligenta nog att flytta på sig själva också.

För kommer, det gör vi, det kan ta lite tid, men vi kommer.

Taktiken för kvällen håller vi hemligt då vi inte vill att vår exceptionellt framgångsrika taktik ska läcka ut till Ljiljan innan match. Ljiljan scoutade oss dock sist och dom gav PSG både en och två nya kroppsöppningar när dom vann med 9-1 och vi som förlorade med 3-2 mot just PSG så känns livet rätt hopplöst just nu.

Frånvaro ikväll är Ivan som fått utegångsförbud av sin mamma, Freddan som fått sparken, Wanke som fortfarande metar och en Sonny som fått dödsförkylningen från yttre Sibirien som satt honom ur funktion de senaste tolv åren.

Truppen

#45 Quisling, #39 Bågefeldt, #88 Af Öring, #10 Derstinho, #8 Snygg-Johan, #13 Gianfranco, #23 Der Bomber, #4 Sahlin, #5 Hell

Avsparken är på bästa sändningstid, 20.30. Garanterat myggfritt och matchen kommer sänds i efterhand på Pornhub.com under kategorin “Anal penetration gone bad”.