Pressmeddelande: FC Skitliv bryter kontraktet med Freddan

FC Skitliv har med omedelbar verkan brutit kontraktet med fixstjärnan Freddan efter det uppdagats att han inte skött sin försäsongsträning vilket renderat i ett befarat avslitet korsband mot FC Totti på fredagskvällen.

Läkarteamet som flugits in från Tjernobyl kunde snabbt konstatera efter undersökningen att trots sin allvarliga skada så var hans prostata i absoluta topptrim.

Vidare förklarar Freddans agent att läkarteamet sällan sett ett sådant praktexemplar till prostata och har bett Freddan återvända efter karriären för vidare forskning.

Freddan har under sin tid i FC Skitliv gjort 3 mål, 8 assist och ohotad i toppen av kortligan med sex gula kort.

PR-avdelningen har pratat med manager Trones;

– Hur kommer det sig att ni väljer att bryta kontraktet med Freddan?

– Lång historia kort, han kunde inte prestera med ett helt korsband, vi finner det föga troligt att han kommer prestera särskilt mycket bättre utan korsband.

– Vad säger Freddan om att ni dumpar honom så kort in på en allvarlig skada?

– Jag har givetvis inte berättat det här för honom, ni vet ju hur Freddan är… det är kulhammare, vinkelslip och en enkelresa till en avlägsen skogsdunge i nordvästra Stråtenbo. Nej, tack säger jag till det. Freddan kommer säkerligen märka detta själv när han kommer till träningsanläggningen nästa gång och hans passerkort är spärrat och jag är på ett bekvämligt säkerhetsavstånd.

– Kommer vi få se Freddan i Skitlivströjan i framtiden?

– För tidigt att säga, han vet ju inte ens om att han har fått foten än, men jag stänger inga dörrar. 

– Många klubbar vars spelare som åker på en allvarlig skada tenderar att erbjuda fri tillgång till läkarfaciliteterna – det är inget som är aktuellt med Freddan?

– Nej, givetvis inte.

FC Skitliv önskar Freddan lycka till med sin rehabilitering.