Preview: Ryno – FC Skitliv

Känner ni? Seriepremiären och kaskadspyorna ligger i luften. Ryno står för motståndet i årets första batalj, en motståndare som vi historiskt sett haft stora problem mot men det har vi ju mot alla så vi sitter lugnt i båten.

Planen för dagen är att försöka dra ner på tempot tills motståndarna tror att matchen blivit inställd och då – då sätter vi in nådastöten. Detta av den enkla anledningen att vi har kört en försäsong med frihet under ansvar och med facit i hand så kanske det inte var helt rätt beslut.

Vi kör i år även en bantad trupp, inte bokstavligt talat då de flesta fortfarande har runt 10-50 kg för mycket runt bältet, utan i antalet spelare. Detta kan orsaka ett och annat våldsbrott när den åtråvärda bänkplatsen skall delas ut men vi hoppas att det ska lösa sig utan större incidenter.

En nyckel till vinst är att få domaren på vår sida vilket vi är ännu sämre på än att spela fotboll och domare för dagen är Ilir som inte är till vår fördel då han allt som oftast inte uppskattar vår spelidé (läs; mordförsök).

Preliminär trupp inför dagen är;
Norsken, Hans, Der Bomber, Hell, Runnvik, Wanke, Freddan, Ivan.

Hur startsjuan ser ut får vi se – det stora problemet är Ivans position då han fortfarande inte tillåts närmre än 100m ifrån Der Bomber efter en tidigare incident vilket ställer till det lite på en sjumannaplan.

Kickoff 20.30 på KorpVallen. Missa inte detta för guds skull!